Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Βελουτέ σουπίτσα

Υλικά
1 καρότο
1 κρεμμύδι
250 ml ζωμό λαχανικών
250 ml ζωμό κοτόπουλο
2 πατάτες
100 ml κρέμα γάλακτος
κάρυ-αλάτι-πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε μικρά κομμάτακια. Τα βάζουμε στο λάδι και τα ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ζωμό και τα μπαχαρικά εκτός από το αλάτι. Βράζουμε για 25 λεπτά προσθέτω το αλάτι και την κρέμα. Χτυπάω με τον αυγοδάρτη μέχρι να έχει βελουδένια υφή.
Καλή επιτυχία!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου