Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κυδωνια μαρμελάδα

Υλικά
Κυδώνια
ζάχαρη
βανίλια

Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κυδώνια να φύγει το χνούδι τους και τα πλενουμε. Τα κόβουμε κομμάτια και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Κάνουμε τα βρασμένα κυδώνια πολτό. Σε τρια φλιτζ πολτό αντιστοιχούν τέσσερα ποτήρια ζάχαρη και 1 φλιτζ από το νερό που βράσαμε τα κυδώνια. Βράζουμε την μαρμελάδα μέχρι να δέσει.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου