Υλικά
6 μικρά κυδώνια
1 φλιτζ ζάχαρη
ελάχιστο αλάτι
2 φλιτζ ζεστό νερό
1/4 φλιτζ ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε στρογγυλές φέτες αφαιρόντας τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε ταψί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν σε χαμήλη ένταση για 2 ώρες μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν σκούρο κόκκινο χρώμα. Τα ξεσκεπάζουμε και τα πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζ ζάχαρη. Τα βάζουμε στο φούρνο και δεν τα σκεπάζουμε για λίγα λεπτά να δέσει το σιρόπι.
Καλή επιτυχία!!
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου