Υλικά
100 gr γαλλική σαλάτα
2 πράσινα μήλα
1/2 κίτρινη πιπεριά
50 gr καλαμπόκι
100 gr τόνο
Για την σάλτσα
2 κσ χυμό λεμονιού
λίγο κάρυ - αλάτι
1κγ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τη σαλάτα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε φετούλες, τις αλείφουμε με το χυμό. Σε ένα μπόλ βάζουμε τον τόνο και το καλαμπόκι. Περιχύουμε με λάδι, αλάτι, κάρυ και χυμό.
Καλή επιτυχία!!!
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου