Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κέικ σε σύκα


Υλικά
1/4 φλιτζ βούτυρο
1 φλιτζ ζάχαρη
1 αυγό
2 φλιτζ αλεύρι
1 φλιτζ γάλα εβαπορέ
1/2 κγ αλάτι
1 κγ βανίλια
1 φλιτζ ψιλοκομμένα σύκα
λίγη τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε στους 180. Ανακατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε καλά. Πίχνουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα και μετά το αλάτι και τη βανίλια. Τέλος προσθέτουμε τα σύκα και ανακατεύουμε ελαφρά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Ψήνουμε για 40 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου