Υλικά
400 gr φιογκάκια
6 ώριμες ντομάτες
1 πράσινη & κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
200 gr φέτα κομμένη κυβάκια
2 κσ βασιλικό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ ελιές ψιλοκομμένες
2 κσ κάπαρη
2 κσ φρέσκο χυμό ντομάτας
4 κσ μπαλσάμικο
1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε, στραγγίζουμε κια ξεπλένουμε τα φιογκάκια. Τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα και προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τη φέτα, το βασιλικό, τις ελιές και την κάπαρη. Στο μπλέντερ χτυπάμε το ξύδι, το χυμό, το λάδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι ώστε να γίνουν παχύρευστη σάλτσα. Περιχύουμε τα ζυμαρικά και σερβίρουμε αφού ανακατέψουμε καλά.
Καλή επιτυχία!!!!
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου