Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010
Γρανίτα
Υλικά
1 φλιτζ ζάχαρη
2 φλιτζ νερό
1 λεμόνι
2 φλιτζ αλεσμένο φρούτο της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μέτρια φωτιά και όταν πάρει βράση το αφήνουμε 5 λεπτά να δέσει και ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού. Το αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε το αλεσμένο φρούτο στο μίγμα και τα αφήνουμε στη κατάψυξη. Πριν γίνει πάγος το χτυπάμε στο μπλέντερ και είναι έτοιμη η γρανίτα. Μπορούμε να το σερβίρουμε η να το ξαναβάλουμε στη κατάψυξη ανακατεύοντας ελαφρά πρίν από το σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου