Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
Ρυζόγαλο
Υλικα
6 κσ ρύζι
1 1/2 φλυτζ νερό
6 φλυτζ γάλα
2 κσ corn flour
3/4 φλυτζ ζάχαρη
βανίλια - κανέλα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ρύζι. Βράζουμε το ρύζι με το νερό για 15 λεπτά. Ρίχνουμε στο ρύζι το γάλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά. Το ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει. Αναμιγνύουμε το corn flour με 4 κσ νερό. Το ρίχνουμε στο ρυζόγαλο και μαζί βάζουμε και την ζάχαρη. Αποσύρουμε το ρυζόγαλο από το μάτι και προσθέτουμε την βανίλια. Σερβίρουμε και βάζουμε κανέλα από πάνω.
Καλή επιτυχία!!!
Ετικέτες
Γλυκά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου