Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τηγανίτες


Υλικά
1 1/2 φλυτζ αλεύρι
3 κγ μπεκιν
3 κσ ζάχαρη
2 αυγά χτυπημένα
1/2 φλυτζ γάλα
3 κσ βούτυρο
μέλι - άχνη - κανέλα

Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, το μπέκιν και τέλος το αλεύρι να γίνει χύλος. Ζεσταίνουμε το λάδι και αφού ζέσταθεί καλά ρίχνουμε κουταλίες από το χυλό. Αφού ψηθούν τις γαρνίρουμε με μέλι άχνη και κανέλα.
Καλή επιτυχία!!!1
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου