Κυριακή 22 Αυγούστου 2010
Καλαμαράκια γεμιστά
Υλικά
1 kg κλαμαράκια
2 κρεμμύδια βρασμένα και ψιλοκομμένα
2 κσ κουκουνάρι
2 κσ σταφίδα
1/2 φλυτζ ρύζι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
3/4 φλυτζ λάδι
1/2 kg ντομάτες
αλάτι - πιπέρι - μπαχάρι
1 φλυτζ φέτα τριμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και χωρίζουμε τα πλοκάμια από το σώμα. Ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια και τα αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός απο το μισό λάδι και τις ντομάτες. Γεμίζουμε τα σώματα με το μίγμα, τα ράβουμε και τα βάζουμε στη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες. Κλέινουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά περίπου μια ώρα.
Καλή επιτυχία!!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου