Υλικά:
1/4 kg φρέσκια μυζύθρα
1/2 kg φέτα τριμμένη
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από τις πιπεριές τους σπόρους και τους ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το 1/2 από το λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Στο μπλεντερ βάζουμε την φέτα, την μυζήθρα, τις πιπερίες μαζί με το λάδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου