Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τυροκαυτερή

Υλικά:
1/4 kg φρέσκια μυζύθρα
1/2 kg φέτα τριμμένη
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
1/3 κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από τις πιπεριές τους σπόρους και τους ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το 1/2 από το λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Στο μπλεντερ βάζουμε την φέτα, την μυζήθρα, τις πιπερίες μαζί με το λάδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου