Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Μαγιονέζα

Υλικά:
2 κροκάδια αυγών
3 κ.σ χυμό λεμονιού
Λίγο αλάτι - ζάχαρη - μουστάρδα σε σκόνη
1 φλυτζάνι λάδι
Λίγο ξύδι

Εκτέλεση
Σε ένα μπώλ χτυπάμε με το σύρμα ή στο μίξερ τα κροκάδια, 1κσ χυμό, το αλάτι, τη ζάχαρη και την σκόνη μουστάρδας ρίχνοντας σταγόνα σταγόνα το λάδι. Στο τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο ξύδι.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου