Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
200 gr φέτα, γραβιέρα, κασέρι
1 κόκκινη πιπέρια
λίγο άνιθο
1 κγ ρίγανη
10 ελιές σε φετούλες
2 αυγά
λίγο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε το μίγμα στο κέντρο της σφολιάτας και κλείνουμε σε ρολό. Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180.
Καλή επιτυχία!!!
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου