Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Φασολάδα


Υλικά
1/2 kg φασόλια μικρά βρασμένα
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 καρότα σε ροδέλες
1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
2 φλιτζ σάλτσα ντομάτας
1 σέλινο ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ στο νερό να μαλακώσουν. Την επόμενη τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό. Αφού μισοψηθούν αλλάζουμε το νερό και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το λάδι. Μετά απο 15 λεπτά προσθέτουμε τη ντομάτα, το σέλινο και λίγο ζεστό νερό. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα περίπου ώσπου να μαλακώσουν και να χυλώσει η σάλτσα. Στο τέλος βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Καλή επιτυχία!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου