Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μουσταλευριά


Υλικά
μαύρα σταφύλια
corn flour
κοπανισμένο αμύγδαλο
κανέλα

Εκτέλεση
Πλένουμε τα σταφύλια και τα ξεχωρίζουμε από τα κοτσάνια. Βάζουμε τις ρώγες σε ένα μεγάλο τσουκάλι και τις αχνίζουμε (να πάρουν βράση χωρίς νερό). Τις αποχυμώνουμε με το χέρι για να βγεί όλος ο μούστος και τον σουρώνουμε καλά. Αφού κρυώσει μετράμε τον μούστο και προσθέτουμε μια κουταλιά corn flour για κάθε ποτήρι μούστο. Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και το ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις πάρει βράση το κατεβάζουμε και το σερβίρουμε σε μπολάκια. Πασπαλίζουμε με αμύγδαλο και κανέλα. Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου