Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Mους σοκολάτα
Υλικά:
220 gr κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
3 αυγά χωρισμένα
1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
3 κσ άχνη
Εκτέλεση
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρί. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την κρέμα, την άχνη και τους κρόκους. Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα στο μίγμα με τους κρόκους. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και την ανακατεύουμε με την κρέμα σοκολάτας. Βάζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα έχουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες
Ετικέτες
Γλυκά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου