Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στραπατσάδα

Υλικά:
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι λάδι
4 μέτριες ντομάτες
Αλάτι - πιπέρι - ζάχαρη - μαιντανό
6 αυγά
1/2 πράσινη πιπεριά

Εκτέλεση:
Σωτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Βάζουμε τισ ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, την πιπεριά, λίγο αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει με κλειστό καπάκι. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα τα αφήνουμε μέχρι να δέσει η σαλτσα και να ασπρίσουν τα αυγά.
Καλή επιτυχιά!!!!!
Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου