Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Μπριζόλες με δυόσμο
Υλικά:
4 μπριζόλες
Αλατοπίπερο
2 κσ μέλι
1 κσ κόκκινο κρασί
1 κσ μουστάρδα
1 κγ δυόσμο
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα πιρέξ να χωράνε ίσα ίσα και τις αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το κρασί, τη μουστάρδα, το δυόσμο και το μέλι. Ρίχνουμε τ μίγμα πάνω από το κρέας και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 2 ώρες. Ψήνουμε στους 200 σε προθερμασμένο φούρνο ώσπου να μαλακώσουν. Σερβίρονται με λίγο ζεστό μέλι και πατάτες ψητές.
Καλή επιτυχία!!!!
Ετικέτες
Κρεατικά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου