1/4 kg φρέσκια μυζύθρα
1/2 kg φέτα τριμμένη
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από τις πιπεριές τους σπόρους και τους ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το 1/2 από το λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Στο μπλεντερ βάζουμε την φέτα, την μυζήθρα, τις πιπερίες μαζί με το λάδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Καλή επιτυχία!!!!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου